Næringshagen Midt-Troms logo

Senja Roasters

Senja Roasters et lokalt eid kaffebrenneri og cafe. De startet opp på Sør-Senja i 2021, og selger kaffe gjennom egen nettbutikk. Senja Roasters har også åpnet cafe hvor de kan by deg på både kaffe og et spennende måltid. Her har de fokus på høy kvalitet på både kaffe og mat. Målet er å lage skikkelig god kaffe, alltid med fokus på bærekraft. Det er et stort fokus på kvalitet og opprinnelse, og kjøper kaffen direkte fra en produsent hvor de sikrer seg at råvarene kommer fra områder med gode forhold og hvor det er gode arbeidsvilkår.

Senja Roasters har vært med oss fra deres start

Juan sier: Næringshagen har vært en viktig aktør i vår oppstartsprosess. Vi har blant annet fått bistand til å lage forretningsplan, jobbet med kundebehov og markedsstrategi, lagt budsjett og økonomiplan, og fått bistand med utforming av intensjonsavtaler. Næringshagen har koblet oss opp mot relevante samarbeidspartnere både nasjonalt og lokalt, og har hjulpet oss med finansiering, både markedsavklaring og kommersialieringstilskudd fra innovasjon Norge, i tillegg til kommunalt næringsfond.

Del gjerne med kjentfolk

E-POST
Print
LinkedIn
Facebook

Har du spørsmål eller andre henvendelser?

Ønsker du å bli målbedrift?

Som medlemsbedrift får du tilgang til en gode råd, en rekke goder og mye mer som vil hjelpe deg på veien til etablert selskap.