Næringshagen Midt-Troms logo

Bioform

Bioform er en lokalt eid produsent fra Sørreisa som produserer helsekost. De har levert til det norske og internasjonale markedet i over 20 år. Produksjonen skjer lokalt, men har stort fokus på eksport, særlig Asia- og der det er stor og økende interesse for helsekost med rene, arktiske ingredienser.

Bioform eksporterer helsekost til hele verden med fokus på bærekraft

Bioform har fokus på bærekraft, og ønsker å utnytte lokale råvarer og bytte ut utenlandske med lokale produkter, og jobber med å minske miljøavtrykk i produksjon.

Kenneth Sier: Vi er en liten produksjonsbedrift, og våre interne ressurser har ikke nok tid til å jobbe med utvikling og finansiering. Vi har fått hjelp i arbeidet med å konkretisere et stort utviklingsprosjekt i fabrikken vår. Vi har fått finansiering fra Innovasjon Norge, og fått innvilget SkatteFUNN med støtte fra Næringshagen.

De har også koblet oss opp mot et nasjonalt testsenter i ordningen norsk katapult hvor vi nå skal i gang med et prosjekt der vi ser på forbedringer i vår kapselproduksjon.

Vi har også blitt koblet sammen med flere samarbeidspartnere, blant annet en ny leverandør som skal bidra når vi skal begynne å høste helt nye råvarer. (vet ikke om de vil si noe om tareprosjektet – da kan han si at de skal høste tare som råvare)

Del gjerne med kjentfolk

E-POST
Print
LinkedIn
Facebook

Har du spørsmål eller andre henvendelser?

Ønsker du å bli målbedrift?

Som medlemsbedrift får du tilgang til en gode råd, en rekke goder og mye mer som vil hjelpe deg på veien til etablert selskap.